Villsvinfeber –

Det er ikke lett å se at det er villsvin feber blant enkelte jegere i Norge. Og det er kanskje ikke så rart ettersom vi får flere og flere av dem her til lands. Selv var jeg nødt til å komme meg til Sverige for å skyte meg ett.

Jeg er nok langt i fra en spesialist på villsvin – men det kommer seg sakte men sikkert. Og jeg har jo sett hvordan det virker nå. Til tross for at det gikk utrolig kjapt da villsvinene allerede var på åte da jeg kom. Så det endte opp med en liten snikøkt på 20-30m før jeg fikk lagt med ned å bruke Odd som støtte.

Mitt første villsvin er ett faktum! Og det var utrolig moro å kunne få krysset av denne arten på listen over dyr jeg har felt.

Ønsker du der i mot å jakte villsvin så har min gode venn Bukkefall laget ett flott innlegg som kan være verdt å få med seg: http://www.bukkefall.no/2017/06/13/har-du-lyst-til-bli-prove-villsvinjakt/

Jeg kan love høy puls, og masse action for alle som ønsker å prøve. Jeg reiser selv tilbake til Søta bror i år, og håper på muligheten til å felle enda en gris.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *