Jegerbloggen på YouTube

Jegerbloggen har egen kanalpå YouTube også – det må dere ikke glemme. Det var der det hele startet for min del.
Ved ett lite impulskjøp endte jeg opp med ett videokamera og en hel hau av forskjellige fester til børsa og da var sirkuset i gang.

En av de  første filmen jeg lastet opp på kanalen min var rett og slett bare av dyr som var ute og nøt våren og sommerværet, og jeg hadde egentlig aldri tenk på å filme jakt på dette tidspunktet.
En glad og uvitende amatør som bare koste seg med kamera, men det var ihvertfall starten på en YouTube kanal som har fått en del filmer etter dette.

Slik så det altså ut når jeg la ut min første film på våren 2012. Det er noen år siden, og jeg har byttet ut både kamera og redigeringsprogrammet etter dette. Etterhvert har det ballet på seg, og jeg sitter i dag med flerfoldige GB film som ikke er gitt ut. Dette kommer av at det krever mye for å lage noe som er bra, og det er ikke lett slik det har blitt i dag. Det er mange som holder på, og det er utrolig masse god kvalitet på det som blir lagt ut av de aller fleste.

Etterhvert som tiden gikk ble det mer og mer filming, og jeg begynte å få teken på dette med å finne dyrene som holdt seg i området. Det ligger mye arbeid bak det å lokalisere dyr, og finne god trekkruter – slikt er ikke alltid gjort på en dag. Men det begynte å bli moro å lage litt film, og jeg lærte meg nye ting i redigeringsprogammet. Den andre filmen er ca ett år nyere en den første, og er også mer som en safari video, men det er ihvertfall lagt på litt musikk i bakgrunnen og ting er lagt opp litt anderledes.

Nå er ting kommet seg ett steg lenger, og filmene publiseres i HD kvalitet.

Den første skikkelige jaktfilmen min kom først i 2015. Da hadde jeg vært i Skottland sammen med Jens, og vi filmet en del av den uken som ble en tur for livet.
Den har jeg laget forskjellige versjoner av, og det ble også laget en del film fra året etterpå når jeg dro bort alene for å jakte på hjort og rådyr i februar.

Dette var en skikkelig aha opplevelse, og det var utrolig moro å få til litt film som kunne brukes og vises frem. Den første turen var veldig artig å filme, da var vi to stk som holdt på og vi kunne filme hverandre mens vi holdt på. Det ble verre når jeg var alene, og da måtte jeg ty til andre…det ble guiden min Brent som fikk gjøre jobben, og det var ikke lett når han i tillegg måtte passe på at jeg ikke tok ut feil dyr.

Det har skjedd utrolig mye siden jeg først startet, men jeg føler ting blir bedre og bedre for hver film jeg legger ut. Det er som sagt mange som legger ut mye bra i dag, og det krever en del for å kunne legge ut ting som vekker folks interesse.

En dag håper jeg at jeg kan bruke mesteparten av alt jeg har filmet oppigjennom årene, og diskene mine begynner å fylle seg opp med alt mulig fra diverse jakt.

Tusen takk til alle som har satt seg ned og sett filmene mine per i dag – jeg håper dere liker det dere ser! Det kommer mer, og jeg har masse planer for tiden fremover, det skal dere ikke tvile på 🙂 !

Joakim.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *