Beverjakt – En ny opplevelse

Endelig var det min tur å få prøve beverjakt – og jeg var invitert med av Sivert. Uten at noen av oss visste hva vi gikk til ble det mye synsing og sansing før vi kom frem til terrenget, bare for å se at det var snø og is over alt…Da var gode råd dyre, og frykten for en bomtur ble større og større. Vi hadde jo kjøpt kort på ett terreng og vi hadde reist langt!

Da var det enda godt at Marte-Emilie reddet oss, ved at vi fikk bruke terrenget hennes noen dager. Det var masse aktivitet og jeg fikk trua med en gang. Utrolig flott at helgen ble reddet når vi sto der med lua i hånda og ikke visste helt hva vi skulle gjøre…

Godt med aktivitet langs hele bekken vi fikk jakte ved.

Nå hadde vi kommet til en ufattelig flott plass, med mye beveraktivitet og masse rådyr som gikk og beitet rundt oss mens vi vasa langs vannet. Nå skal det sies at vi ikke fikk skutt noe bever, men vi fikk da ihvertfall hatt den på kloss hold før den plasket godt og forsvant.

Ufattelig imponerende hva den krabaten får til.

Lite fangst å få denne helgen, men vi fikk ihvertfall smaken på beverjakt, og kommer nok til å måtte prøve oss på nytt ved en senere anledning. Og vi har det som vanlig helt kanon artig på tur, det er god stemning hele veien og det er vel så viktig som å få skutt noe ;)!

Tusen takk til Marte-Emilie, det var utrolig kjekt å få en hjelpene hånd så vi ikke gikk på en real smell denne helgen!
Les mer om henne og hennes jakt her: www.marteemilien.blogg.no 😉

Joakim.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *