Skottland – jeg har blitt en ‘regular’ !

Da er det snart klart for ny tur – det blir samme plass som alltid og jeg gleder meg til å møte på det som mennesker som nå har blitt utrolig gode venner!
Etter første turen min var jeg så utrolig bitt av den basillen at jeg må tilbake om og om igjen. Og etter denne turen kommer jeg til å være en såkalt regular fordi jeg har vært der mer så mange ganger.

Den første uka i mai måned skal være den beste for å jakte rådyr der borte, og det er derfor jeg booker denne uken år etter år. Dette kommer av at bukkene er mer aktive da, og starter med å finne seg revir frem mot brunsten. Dette er jo ikke noe vi får oppleve i Norge i og med at vi ikke starter før i august, så da er det godt å få roa den enorme jaktlysta med å reise til utlandet.
Nå reiser jeg også mye pga folkene som bor i området. Vi har fått ett kjempe godt vennskap og de kommer like gjerne hit som at jeg reiser dit. Dette er blitt helt spesielt for meg og jeg mener dette er en stor del av det å jakte – nemlig å møte nye folk!

Det kribler godt i magen og alt er klart! Papirarbeidet er ferdig, og våpenpass godkjent…Så nå venter man bare på at datoene skal stemme slik at jeg kommer meg på flyet og jakta kan starte ! 😉

Her kommer ett lite klipp fra den aller første bukken jeg fikk skyte i Skottland – og det er selvsagt Brent Norbury som er guiden min.
Det tok meg ikke mer enn 4-5 timer fra vi ankom Skottland til jeg hadde skutt min første bukk. I år håper jeg mest på godt vær og masse gode opplevelser, men det skader jo ikke med en felling er flere på film heller….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *